TikTok
0 0 Ft
Bejelentkezés

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek

A www.GiftDay.hu nevű webhely (és al-domainjei) az MARCRIS INVEST GROUP SRL társaság tulajdonában van.

A www.GiftDay.hu weboldal használatával (böngészés és vásárlás céljából) Ön elfogadja, hogy az alábbiakban felsorolt szabályok és feltételek törvényes szerződésnek minősül Ön (a felhasználó, az ügyfél) és az MARCRIS INVEST GROUP SRL társaság (a cég és mi) között. Javasoljuk, hogy olvassa el a következő bekezdéseket.

A www.GiftDay.hu weboldal használatával, akár csak böngészni vagy vásárolni szeretne, automatikusan jelzi, hogy elfogadja ezeket a feltételeket.

Ez automatikusan kiterjed az MARCRIS INVEST GROUP SRL bármely jelenlegi vagy jövőbeni szolgáltatására, korlátozás nélkül.

1.     Általános információk a termékekről és áraikról

1.1 Az oldalon bemutatott képek az általunk értékesített termékeket mutatják be, azonban a termékek színei kicsit eltérhetnek, a készülék és a képernyő beállításaitól függően.

Kevés eltérés lehet a termékek tervezésében is.

1.2 A cég kísérletet tesz az online készletszámok frissítésére, hogy tudassa Önnel, hogy az adott termék van-e raktáron, előrendelhető-e és / vagy feldolgozási és szállítási határidőket.

Ezt az információt e-mailben vagy telefonon küldjük el.

1.3A termékek, képek, ajánlatok, árak és leírások előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.

1.4 A www.GiftDay.hu weboldalon vásárolt termékek újak és az eredeti csomagolásban vannak, a számla mindig fizikai vagy elektronikus formában jelenik meg a szállításkor.

A futártól átvett számla vagy a bankszámla kivonat a fizetés igazolását jelenti.

2.     Adatvédelmi irányelvek

Az Ön személyes adatainak megőrzésére, a www.GiftDay.hu szigorú adatvédelmi irányelvekkel rendelkezik.

2.1 MARCRIS INVEST GROUP SRL megfelelő intézkedéseket tesz az információs rendszeren keresztül tárolt és továbbított adatok biztonsága és titkossága érdekében. Ezt az információt csak a felhasználó beleegyezésével használhatjuk, pl. megrendelés visszaigazolásával, különféle promóciók keretein belül, stb

2.2 A felhasználónak jogában áll bármikor megváltoztatni, törölni személyes adatait és visszavonni a beleegyezését, hogy a MARCRIS INVEST GROUP SRL bármikor kapcsolatba léphessen vele, egy egyszerű email küldésével az adott témáról a office@giftday.hu címre. Ha a felhasználó többé nem szeretne újabb e-maileket kapni, akkor az egyes e-mailek alján található leiratkozás gombra kell kattintania.

2.3 Felhasználhatjuk a felhasználó személyes adatait, amennyiben ezt törvény írja elő, valamint a felhasználási feltételek megsértése esetén.

2.4 A felhasználó a www.GiftDay.hu (és aldomainei) böngészheti a személyes adatokat megosztása nélkül is. Azonban, vásárláskor, vagy hírlevélre való feliratkozáskor, összegyűjtjük a felhasználó által megadott személyes adatokat, például a nevét, címét és e-mail címét. A felhasználó engedélyével e-maileket küldhetünk áruházunkról, új termékekről, promóciókról és egyéb frissítésekről.

2.5 Ha a felhasználó személyes adatokat közöl a tranzakció teljesítéséhez, hitelkártyájának hitelesítéséhez, rendeléshez, szállításhoz vagy megvásárolt termék visszaküldéséhez, azt feltételezzük, hogy a felhasználó beleegyezését adja a gyűjtéshez és az adott célból történő felhasználáshoz.

Marketing célokra közvetlenül a felhasználótól kérünk kifejezett beleegyezését.

2.6 Nem osztjuk meg a felhasználó személyes adatait harmadik féllel, a felhasználó beleegyezése nélkül.

Az általunk használt harmadik féltől származó szolgáltatások csupán összegyűjtik, használják és adják ki a felhasználó adatait, amennyi ahhoz szükséges, hogy lehetővé tegyék számukra az általuk nyújtott szolgáltatások végrehajtását.

2.7 Az összes felhasználó személyes adatainak védelme érdekében megfelelő óvintézkedéseket teszünk és az elérhető legjobb irányelveket követjük annak érdekében, hogy az adatok ne vesszenek el, ne élhessenek vissza velük, ne férhessenek hozzá, ne hozhassák nyilvánosságra, ne lehessen megváltoztatni, vagy megsemmisíteni.

3.     Szerzői jog

3.1 Az MARCRIS INVEST GROUP SRL társaság, annak tulajdonosa(i), partnere(i) és / vagy szállítója(i) által birtokolt minden tartalom (szöveg, grafika, képek, gombok, klipek, szkriptek, programok és egyéb adatok) a www.GiftDay.hu tulajdonát képezi, és az EU-irányelvek és a Román Hivatalos Monitor 8/1996 törvénye védi.

3.2 A www.GiftDay.hu oldalain megjelenő grafikák, logók, képek, fejlécek és szövegek nem használhatók olyan termékeken vagy szolgáltatásokon, amelyek nem az MARCRIS INVEST GROUP SRL tulajdonában vannak, és így zavart okoznak vagy befolyásolják a www.GiftDay.hu és / vagy az MARCRIS INVEST GROUP SRL társaság hírnevét.

3.3 A grafikák, logók, képek, fejlécek és szövegek stb. használatának joga csak az MARCRIS INVEST GROUP SRL társaság írásos engedélyével adható meg.

4.     A webhely használata

4.1 A termékek vagy szolgáltatások megnyitása, böngészése, használata és megvásárlása ezen a webhelyen arra utal, hogy Ön elfogadja ezeket a feltételeket.

4.2 Egy felhasználói fiók létrehozásával a webhelyen, Ön beleegyezik abba, hogy üzenetet kap a termékekkel és ajánlatokkal kapcsolatban telefonon, vagy elektronikus úton. Leiratkozhat erről e-mailben vagy telefonon.

5.     Hozzáférés az oldalhoz

Az MARCRIS INVEST GROUP SRL korlátlan hozzáférést biztosít a www.GiftDay.hu weboldalhoz személyes célokra, de nem biztosítja Önnek a lehetőséget, hogy letöltsön, módosítson, illetve a weboldal teljes vagy részleges másolásához az MARCRIS INVEST GROUP SRL társaság előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.

6.     Hibás adatok javítása

Fenntartjuk a jogot az ezen az oldalon található hiányosságok, hibák és mulasztások kijavítására, amelyek a helytelen tervezésből, a pontatlanságból vagy a szoftveres hibákból származhatnak előzetes értesítés nélkül.

Nem vállalunk felelősséget a szoftveres hibákért vagy a szerverhiba miatt felmerülő problémákért.

Az MARCRIS INVEST GROUP SRL társaság nem vállal felelősséget a szoftveres hibák miatt bekövetkező adatvesztésért, és nem garantálja, hogy az oldal, a szerver vagy a www.GiftDay.hu weboldal által küldött e-mailek nem tartalmaznak semmilyen vírust vagy más rosszindulatú tartalmat, hanem ésszerű intézkedéseket tesznek, hogy ez ne történjen meg.

Fenntartjuk a jogot a megrendelések visszavonására hiba vagy gyanús videlkedés esetén előzetes figyelmeztetés nélkül.

7.     Viták és konfliktusok, alkalmazandó jog és perek

7.1 A www.GiftDay.hu weboldal hamis használatára irányuló kísérleteket jelenteni fogjuk az illetékes hatóságoknak.

Az oldal használatával (böngészés és / vagy vásárlás) a felhasználó elfogadja, hogy a felhasználó és az MARCRIS INVEST GROUP SRL társaság között vita vagy peres eljárás esetén az uniós jog használati feltételei alkalmazandóak.

7.2 Abban az esetben, ha a www.GiftDay.hu webhelyen vásárolt terméken bármilyen hibát talál, az ügyfél kérheti a hibás termék javítását vagy cseréjét.

Az ügyfélnek a hibás terméket vagy meghibásodást az MARCRIS INVEST GROUP SRL társaság képviselőjének kell benyújtania, a hibás termék vagy hiba megerősítésével.

7.3 Az ügyfél és az MARCRIS INVEST GROUP SRL társaság közötti bármely vita vagy nézeteltérés esetén mindkét fél beleegyezik abba, hogy megpróbálják a problémát ésszerűen megoldani.

7.4 Mivel célunk az ügyfeleink elégedettsége, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben vagy telefonon, ha bármilyen problémája vagy kérdése van a rendeléssel kapcsolatban.

8.     Módosítások

8.1 Az MARCRIS INVEST GROUP SRL fenntartja magának a jogot, hogy részben vagy egészben módosítsa a www.GiftDay.hu weboldal tartalmát, amely tartalmazza a használati feltételeket, a webhely működését stb. előzetes értesítés nélkül.

8.2 A felhasználónak kötelessége rendszeresen ellenőrizni a használati feltételeket. Ha nem ért egyet ezekkel (vagy a különböző lehetséges változtatásokkal), akkor le kell mondania a weboldal használatáról. A weboldal folyamatos használata a Felhasználási feltételek elfogadását jelenti.

9.     Elállási jog, Kellékszavatosság:

Tekintettel arra, hogy a Termékek a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdés c) pont alapján olyan nem előre gyártott termékeknek minősülnek, amelyeket a fogyasztók utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állít elő az Üzemeltető (egyedi termék), a Vásárlót nem illeti meg elállási jog.

Üzemeltető fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben (pl. rossz minőségű fénykép elküldése esetén).

Részben történő teljesítésre kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!

Az Üzemeltető hibás teljesítése esetén a Megrendelő az Üzemeltetővel szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.

A Megrendelő kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül a Megrendelő által választott igény teljesítése lehetetlen vagy az Üzemeltető számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna.

10.      Feliratkozás és leiratkozás a hírlevélről

A www.GiftDay.hu hírlevélre történő feliratkozás és leiratkozás ingyenes, és az alábbi feltételek vonatkoznak rá:

10.1 Leiratkozhat bármikor az e-mail lábjegyzetében található utasítások követésével.

Az üzeneteket a kereskedelmi kommunikációra vonatkozó e-mailekre vonatkozó törvények szerint küldi meg, a hazai és nemzetközi jogszabályokban meghatározottak szerint.

10.2 Cégünk arra törekszik, hogy minden vásárlási élményt kellemesen és egyedülállóvá tegyen, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy az Ön számára is így legyen!

11.      Remarketing politika

11.1 A www.GiftDay.hu webhelyen (és annak aldomainjein) megtalálhatók telepített remarketing címkék és konverziós kódok a Google AdWords, a Facebook és más marketingszolgáltatóktól. Bár ezek a cookie-k össze vannak gyűjtve (olyan számmal, amely egyedileg azonosítja a böngészőt eszközönként, nem személyenként).

A Google és a Facebook remarketing címkéje összegyűjti a cookie-kat, hogy hirdetéseket jelenítsenek meg bizonyos oldalakon a Google Displayen, a Google Search hálózaton és a Facebook hálózaton.

11.2 Amikor egy felhasználó megnyit egy remarketingcímkét tartalmazó webhelyet, akkor a böngésző cookie-ja hozzáadódik a remarketing célokra szolgáló listához. A remarketinglista egy olyan felhasználói cookie-modulkészlet, amelyet egy vagy több remarketingcímke generált.

11.3 A Google, a Facebook és más szolgáltatók cookie-kat használnak a fizetett hirdetések megjelenítéséhez a hálózatokon azok számára, akik a www.GiftDay.hu címen (és annak aldomainjein) bármelyik oldalt megtekintik.

Ha nem ért egyet a Google és a Facebook Cookie modulok nyomon követésével, letilthatja őket a fiók Ads Preferences Managerében.

12.      Szállítás, fizetés és garancia

12.1 A futárszolgálatunk szerint minden csomagot a megrendelést követő 1-3 munkanapon belül kell elküldeni a kijelölt levelezési címére. Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy az általános szállítási idő a szállítás helyétől és módjától függően 2 munkanap. Nagyon ritka esetekben a szállítási időtartam 3-4 napnál tovább tarthat.

A GLS Courier használjuk a csomagok Magyarországra.

12.2 A www.GiftDay.hu és annak aldomainjeit a következők kezelik MARCRIS INVEST GROUP SRL

12.3 Kártyás fizetés esetén az összeget csak akkor vonjuk le, ha az áru elhagyta a raktárt.

12.4 Minden online vásárlás 24 hónapos garanciát tartalmaz.